fbpx
Nieuws

De vooruitblik 4  –  Een beetje geluk?

Vooruitblik

Boven het verslag van de wedstrijd tegen Limmen stond ook de titel “Een beetje geluk”. Daar begint deze vooruitblik ook mee. Dat beetje geluk ontbreekt namelijk op dit moment bij Zwanenburg. Dan gaat het niet over de eerste wedstrijd tegen WSV’30. Deze wedstrijd verloren we vrij kansloos. Maar de wedstrijd tegen Alliance’22 had een beter resultaat horen te krijgen. Natuurlijk was de eerste helft van onze ploeg niet goed, maar het herstel in de tweede helft had ons meer moeten brengen. Ook in de derde wedstrijd tegen Limmen waren we zeker niet minder, maar ontbrak opnieuw het geluk. Waar Limmen de 3e treffer wel wist te maken, bleef Zwanenburg wel hard werken voor de gelijkmaker. Deze goal viel echter niet en daardoor staat Zwanenburg nu onderaan. Gelukkig is ook RCZ nog niet tot winst gekomen. We zijn daardoor niet alleen. Toch is er wel een beeld aan het ontstaan in deze klasse met veel ploegen boven het Noordzeekanaal. Het worden dus spannende weken. WSV’30 heeft alles nog gewonnen en daaronder staan RKEDO en Egmond met 7 punten. Dan volgen Alliance’22, De Meteoor en VSV met 6 punten. De middenmoot heeft 3 of 4 punten en dat zijn Bergen, Limmen, Hercules Zaandam en Alcmaria Victrix. De onderste plekken zijn dan voor Sporting Krommenie en Koedijk met 2 punten en tenslotte volgen RCZ en Zwanenburg met de trieste 0.         

De uitslagen van speelronde 3

Hercules Zaandam – WSV’30 1-2

Alcmaria Victrix – Alliance’22 2-1

Zwanenburg – Limmen  2-3

Sporting Krommenie – Koedijk 0-0

SSA-SJO VV Egmond – RCZ 3-2

De Meteoor – VSV 3-4

RKEDO – Bergen 2-2

Het  nieuwe programma van speelronde 4 bevat opnieuw een aantal aardige wedstrijden. Met name de wedstrijden tussen VSV – SSA-SJO VV Egmond en WSV’30 – RKEDO zullen spannend worden en ook Limmen, Alliance’22 en Bergen moeten laten zien dat de vorm er is. Voor de staartploegen is het ook weer een pittige middag. RCZ en Sporting Krommenie komen tegen elkaar in het veld en zelf moet ons eigen Zwanenburg aantreden tegen en bij Koedijk. De onderste vier ploegen komen dus tegen elkaar in het veld. Natuurlijk is er hoop op punten en het beetje geluk wat we zoeken.

Het complete programma voor speelronde 4 is:

VSV – SSA-SJO VV Egmond 3

RCZ – Sp. Krommenie 1

Koedijk – Zwanenburg 3

Limmen – Alcmaria Victrix 1

Alliance’22 – Hercules Zaandam 1

WSV’30 – RKEDO 3

Bergen – De Meteoor 1

Zwanenburg gaat naar Koedijk. Ook dit keer een grote onbekende en een leuke reis. De wedstrijd begint om 14.00 uur en de scheidsrechter is dhr. R. Schipper. Koedijk speelt op sportpark De Weijdt aan de Saskerstraat 164, 1831 CP Koedijk.

We hopen op veel supporters bij de verre uitwedstrijd en een fijne zondag.

Over de schrijver

Evert Jonker

Reageer

Klik hier om te reageren

Aanmelden lid

Sponsor

Aanmelden nieuwsbrief

Aankomende evenementen

Aankomende evenementen

Archieven