Sponsorcommissie

De sponsorcommissie van vv Zwanenburg is verantwoordelijk voor het werven en beheren van de sponsors van de vereniging.
Deze commissie heeft een belangrijke en (pro)actieve rol in het opstellen en verder ontwikkelen van het sponsorbeleid van vv Zwanenburg. Zij zal zich inzetten om huidige sponsors te behouden en nieuwe sponsors te verwerven en sponsors met elkaar te verbinden. De commissie houdt de contracttermijnen van de huidige sponsoren in de gaten en voert besprekingen samen met de huidige sponsoren over contractverlenging en vernieuwing van de lopende contracten. Voor alle sponsorvormen wordt er naar gestreefd om zoveel mogelijk meerjarige overeenkomsten te sluiten.
Iedereen is welkom en elke vorm van sponsoring wordt enthousiast ontvangen. Suggesties van de kant van de sponsor zijn van harte welkom en de win-win situatie staat voorop! Bent u geïnteresseerd in wat vv Zwanenburg voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Paul Rijkse.

Paul Rijkse
Accountmanager sponsorcommissie
EmailTelefoon
Kirstin Creemer
Administratie sponsorcommissie

Aanmelden lid

1. 17 mei kampioenswedstrijd vv Zwanenburg VR1 – Overbos sv. VR1 !!

17 mei 2022 @ 21:00 - 22:00
  2. Eindfeest vv Zwanenburg