onze sponsors

Hoofdsponsors

Bij vv Zwanenburg zijn Kesbeke Fijne Tafelzuren BV en Drukkerij Koopmans de hoofdsponsors van onze mooie vereniging

Jeugdsponsors

Om onze jeugd te voorzien van ons mooie tenue staat op de voorzijde van de shirts van de jeugdteams door wie zij worden gesponsord: A&A Glashandel doet dit voor de O-9, van Beem voor de O11 en O13 , Kesbeke Fijne Tafelzuren de O15 en O17 teams en de Rabobank sponsort de  JO19.

Vanuit onze maatschappelijke verantwoordelijkheid staat op achterzijde van de shirts van alle jeugdteams het logo van KIKa i.s.m. Kesbeke.

Daarnaast sponsor de Rabobank het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi voor de basisscholen uit Zwanenburg, Halfweg, Vijfhuizen en Haarlemmerliede.

In het najaar sponsort Kesbeke Fijne Tafelzuren BV het Herfstjeugdtoernooi en in het voorjaar het (KIKA)-toernooi in april/mei.

Overige sponsors

Naast bovenstaande bedrijven sponsoren ook nog heel veel andere bedrijven en ondernemers onze vereniging.

Aanmelden bij vv Zwanenburg

1. Oliebollentoernooi 2020