fbpx
Jeugdvoetbal

Geslaagd Jeugdkamp 2023!

Wat waren het 3 geweldige dagen! 

Vrijdag hebben de kids eerst hun tenten opgezet. Daarna hebben wij een heerlijk avondmaal genoten (Het Wapen van Zwanenburg bedankt!). Toen het eten eenmaal gezakt was, hebben de kids gestreden in een voetbalquiz en vervolgens een pannatoernooi. Dit werd gespeeld in opblaasbare pannavelden (Hello 29 bedankt!).

Op dag 2 zijn wij na het ontbijt (Albert Heijn Zwanenburg bedankt!) gestart met een echt voetbaltoernooi. Bij de JO8 en JO9 is team AZ eerste geworden. Bij de JO10, 11 en 12 is het toernooi gewonnen door team Juventus. Vervolgens werden de voorrondes voor de penalty-bokaal gespeeld. Keepers Qwincy van der Hoorn (JO13-1) en Oscar Horgan (JO14-1) stonden hierbij op goal. ‘s Avonds hebben wij heerlijke pizza’s gegeten van New York Pizza. Met schaafijs van Speeltuinvereniging Zwanenburg toe. Daarna is er gestreden om de winst in een FIFA-toernooi op de Playstation. Er waren 10 schermen met PS5’s waarop de kinderen digitaal streden om de winst. Omdat er een weerswaarschuwing was afgegeven hebben de kids deze avond in de kantine geslapen, mogelijk zou er teveel wind staan voor de tenten.

Zondag is gestart met de gigantisch leuke spelletjesdag, met allerlei springkussens en spelattributen van Hello 29. Onder het genot van bitterballen van de FEBO! Om 14:30 streden de kinderen in een penaltyfinale voor de Rien Kruijt-bokaal. De finalisten waren Levy vd Hoorn, Noud van Boxtel, Thijn de Wit, Milan Kooter, Leavay Maliepaard en Vince Kauffmann. Zij moesten het, onder toeziend oog van een heleboel ouders/toeschouwers, opnemen tegen de keeper van vv Zwanenburg 1, René Jonker. De winnaars waren Leavay Maliepaard (JO8/9) en Levy van den Hoorn (JO10/11/12). Er zijn daarna prijzen uitgereikt voor het hele Jeugdkamp-weekend. Het beste team bij de JO8/9 was FC Groningen. Bij de JO10/11/12 is Juventus (ruim) als eerste geëindigd in het totaalklassement!

Hieronder vindt u alle foto’s en video’s van het weekend!

dag 1: https://www.vvzwanenburg.nl/jeugdkamp-2023-gestart

dag 2: https://www.vvzwanenburg.nl/jeugdkamp-2023-dag-2

dag 3: https://www.vvzwanenburg.nl/jeugdkamp-laatste-dag

Er was het weekend ook een heuse Photobooth aanwezig waar de kinderen hun gekste gezichten konden laten zien. Die foto’s vindt u hier: https://www.vvzwanenburg.nl/jeugdkamp-2023-photobooth.
De losse foto’s van de photobooth zijn hier te vinden: https://www.vvzwanenburg.nl/jeugdkamp-2023-photobooth-losse-fotos

Er zijn diverse spullen vergeten/achtergelaten door de kinderen. O.a. kleding, bidons, snoep en luchtbedden. Deze gevonden voorwerpen kunt a.s. woensdag bij de extra ingelaste ledenvergadering afhalen!

Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd mailen naar: jeugdkamp@vvzwanenburg.nl

Over de schrijver

Redactie

1 reactie

Klik hier om te reageren

Aanmelden lid

Sponsor

Aanmelden nieuwsbrief

Aankomende evenementen

Aankomende evenementen

Archieven