fbpx
Nieuws

De Vooruitblik 3

Vooruitblik

In het afgelopen weekend waren er toch wel een paar verrassende uitslagen te noteren.

Nieuw West heeft een vervelende middag gehad of het 2e elftal afgevaardigd. Anders valt het niet te verklaren dat Aalsmeer 3 x doel weet te treffen tegen deze ploeg. Verder blijft Purmerend dus gewoon doorgaan met goede resultaten boeken. Nadat het onze eigen ploeg de punten afhandig maakte in de laatste minuut, is het nu RKDES wat de punten aan de tegenstander moet geven. Ook de pittige uitslag in de wedstrijd tussen Spaarnwoude en VSV  is een verrassing. Daarnaast winnen Alliance en ZSGOWMS zoals verwacht. Maar dat RCH sterker is dan verwacht, moge duidelijk zijn als we ook het verslag in het Haarlems Dagblad er bij halen. Hieronder staan alle uitslagen op een rij.       

Ronde 4:

Aalsmeer-Nieuw West 3-4

Alliance’22-Ilpendam 2-0

RKDES-Purmerend 0-2

Spaarnwoude-VSV 1-5

ZSGO/WMS-RCH 2-1

Zwanenburg-Swift 0-3   

Het programma voor het komend weekend is op zich goed te voorspellen. Maar gezien de uitslagen van het vorige weekend, zou het zo maar kunnen gebeuren dat er toch weer een paar bijzondere uitslagen gaan komen. We gaan zien wat Sp. Martinus gaat doen in Purmerend en verder zou het in Velserbroek wel eens kunnen gaan “spoken” voor Nieuw West.

Zelf moeten we naar Kudelstaart. Zoals het er nu naar uitziet, gaat dit voorlopig de laatste wedstrijd in competitieverband worden in Kudelstaart, daar RKDES volgend jaar op zaterdag gaat uitkomen met het standaardteam.  

Dat gaan we allemaal zien.                           

Het programma voor speelronde 5 en de voorspelling is:

Ilpendam-ZSGOWMS 2

Purmerend-Sp. Martinus 2

RCH-Spaarnwoude 3

RKDES-Zwanenburg 3

Swift-Alliance’22 1

VSV-Nieuw West 1   

Onze eigen ploeg gaat dus op bezoek in Kudelstaart en speelt uit tegen RKDES op Sportpark Calslagen aan de Wim Kan dreef 4, 1433HM, Kudelstaart. De wedstrijd begint om 14.00 uur en de scheidsrechter is: R Dumont.

We hopen op vele supporters. Tot ziens.     

Over de schrijver

Evert Jonker

Reageer

Klik hier om te reageren

Aanmelden lid

Sponsor

Aanmelden nieuwsbrief

Aankomende evenementen

Aankomende evenementen

Archieven