fbpx
vv Zwanenburg 1

vv Zwanenburg en Mehmet Simsek per direct uit elkaar

Mehmet Simsek

vv Zwanenburg en Mehmet Simsek gaan per direct uit elkaar. Simsek was bezig met zijn laatste seizoen bij Zwanenburg. Het bestuur vindt dat de chemie tussen de hoofdtrainer en de spelersgroep niet meer voldoende is om handhaving in de 3e klasse te realiseren. vv Zwanenburg staat momenteel laatste in de 3e klasse C.

De taken van Simsek zullen worden overgenomen door Lex von Mauw, momenteel assistent-trainer van Zwanenburg en door Richard Griffioen, trainer van Zwanenburg 2. Mark von Mauw zal samen met Maarten Kooter het seizoen bij vv Zwanenburg 2 afmaken.

Het bestuur is van mening dat deze beslissing een positief effect zal hebben op de resultaten in de komende periode inclusief eventueel de nacompetitie. Vanaf komend seizoen treedt Robert van Boxel aan als hoofdtrainer van Zwanenburg.

Simsek was sinds 2015 onder contract bij vv Zwanenburg. Afgelopen seizoen promoveerde hij met Zwanenburg van de 4e naar de 3e klasse. Wij wensen Mehmet veel succes met zijn trainerscarrière in zijn volgende trainersseizoen bij RCH.

Over de schrijver

Redactie

Reageer

Klik hier om te reageren

Aanmelden lid

Sponsor

Aanmelden nieuwsbrief

Aankomende evenementen

Aankomende evenementen

Archieven