fbpx
Nieuws

Dennis Hulst treedt af als bestuurder

Bestuur

Dennis Hulst treedt af als bestuurder bij vv Zwanenburg. Na jarenlang allerlei bestuursfuncties bekleed te hebben, treedt Dennis terug als bestuurder facilitaire en – kantinezaken en als vice-voorzitter van vv Zwanenburg. Dennis is nauw betrokken geweest bij de fusie van NAS en Halfweg tot vv Zwanenburg. Verder heeft hij vele vrijwilligerstaken vervuld en is hij trainer van vv Zwanenburg 2 geweest. Wij zijn hem zeer erkentelijk voor zijn bewezen diensten en wij willen Dennis bedanken voor alle tijd en energie die hij in de club heeft gestoken. 

Met het vertrek van Dennis ontstaat er ook een vacature binnen het bestuur. Wij willen van deze gelegenheid dan ook gebruik maken om de vacature onder de aandacht van onze leden te brengen. 
Het is niet de bedoeling dat het bestuurslid alle werkzaamheden alleen uitvoert. De reeds aanwezige kantine- en facilitaire commissie zijn al jaren druk en succesvol aan het werk. Wij vragen kandidaten zich te melden voor deze functie die moet bijdragen aan de verdere ontwikkeling van onze mooie vereniging. Voor verdere vragen over deze functie kun je een e-mail sturen naar onze voorzitter, Oos Kesbeke (bestuur@vvzwanenburg.nl).

Over de schrijver

Redactie

Reageer

Klik hier om te reageren

Aanmelden lid

Sponsor

Aanmelden nieuwsbrief

Aankomende evenementen

Aankomende evenementen

Archieven