fbpx
Nieuws Technische commissie

Wijziging binnen jeugdplan “Kanjers van Morgen”

Met ingang van dit seizoen zijn wij gestart met het jeugdplan “Kanjers van Morgen”. Een nieuw jeugdplan waarmee wij door middel van train-de-trainers en een aparte Hoofd Jeugdopleiding ons voetbal binnen de jeugd willen verbeteren.

Dit nieuwe plan wordt continu geëvalueerd door de Technische Commissie samen met de betrokkenen. De uitvoering van het plan verloopt in zijn algemeenheid goed maar soms is een aanpassing noodzakelijk.

Daarom hebben de Technische Commissie en Mehmet Simsek (Hoofd Jeugdopleiding en Train de Trainer) in gezamenlijk overleg besloten om de samenwerking binnen de jeugd met ingang van komend seizoen te beëindigen. Wij willen Mehmet dan ook bedanken voor zijn inzet en energie voor onze jeugd dit seizoen. Een seizoen dat gewoon gezamenlijk afgemaakt zal gaan worden.

Mehmet blijft volgend seizoen wel de hoofdtrainer van de zondagselectie vv Zwanenburg. Een selectie waarbij zowel het eerste als het tweede elftal nog volop in de race zijn voor het kampioenschap. Uiteraard hierbij heel veel succes.

Bij vragen graag contact opnemen met Hans Hopma (Technische Commissie) en Richard Padt (Bestuurslid Voetbalzaken).

Over de schrijver

Redactie

Reageer

Klik hier om te reageren

Aanmelden lid

Sponsor

Aanmelden nieuwsbrief

Aankomende evenementen

Aankomende evenementen

Archieven