fbpx
Nieuws

De vooruitblik 27 – Boven of onder de streep.

Vooruitblik

Na de spectaculaire, maar ook doldwaze wedstrijd van afgelopen zondag is de stemming bij onze mannen waarschijnlijk opperbest. Zelf winnen en de concurrentie zien verliezen. Bij de andere wedstrijden was het soms ook kolderiek. De uitslag van de wedstrijd tussen Egmond en RKEDO leverde ook heel veel doelpunten op en ook daar had men zich bij een korfbalwedstrijd kunnen “wanen”. Ook Bergen blijft het goed doen en versloeg Koedijk met behoorlijke cijfers. Limmen wil duidelijk op plek 2 blijven en was de betere ploeg tegen RCZ. De Meteoor pakte nu weer verrassend de punten tegen WSV’30. Alliance’22 was sterker dan VSV en men verwacht nu dat men veilig is. Onze eigen tegenstander kreeg een “oorwassing”  tegen Sporting Krommenie. Dat is wat minder, daar men nu waarschijnlijk, in de wedstrijd op 2e Pinksterdag wat recht wil zetten tegen onze mannen.

Alle uitslagen van zondag 12 mei:

Zwanenburg – Alcmaria Victrix 5-4

Sporting Krommenie – Hercules Zaandam 4-0

SSA SJO VV Egmond – RKEDO 8-3

De Meteoor WSV’30 4-2

VSV – Alliance’22 1-2

RCZ – Limmen 0-4

Bergen – Koedijk 6-2

Op de 2e Pinksterdag weer een volledig programma met over het algemeen vrij veel overwinningen voor de thuisspelende ploegen. Natuurlijk rekenen we ook nu weer op de

tegenstanders van onze concurrenten. We gaan er vanuit dat zowel Koedijk als Sporting Krommenie de volledige buit zullen binnen halen. Limmen zal tegen VSV willen winnen en dan zit de ploeg uit Santpoort waarschijnlijk in de problemen. Alliance gaat winnen van De Meteoor en is dan echt veilig. Egmond pakt de punten bij WSV en Bergen zal ook betere ploeg zijn in de ontmoeting tegen Alcmaria. Zelf moeten we dan voor een kleine surprise zorgen door Hercules minimaal een punt af te snoepen. Laten we hopen dat Zwanenburg de geest heeft en het beste uit zichzelf zal halen. En dan zitten we boven de streep en niet eronder.

Het complete programma voor 20 mei is:

Hercules Zaandam – Zwanenburg 3

Koedijk – RCZ 1

Limmen – VSV 1

Alliance’22 – De Meteoor 1

WSV’30 – SSA SJO VV Egmond 2

RKEDO – Sp. Krommenie 2

Bergen – Alcmaria Victrix 1 

Zwanenburg speelt zondag de laatste uitwedstrijd van het seizoen en we gaan dan naar Zaandam, waar we op sportpark De Kuil gaan spelen tegen Hercules Zaandam. Het sportpark ligt aan  het  Kuilpad nummer 1E , 1509 AS Zaandam.

De wedstrijd begint om 14.00 uur en de scheidsrechter is Jacco Schoonhoven en onze grensrechter is Lars Oosten.

Uiteraard is iedereen weer welkom bij deze wedstrijd, tot ziens.

Over de schrijver

Evert Jonker

Reageer

Klik hier om te reageren

Aanmelden lid

Sponsor

Aanmelden nieuwsbrief

Aankomende evenementen

Aankomende evenementen

Archieven