fbpx
Bestuur

Gezocht: nieuw Bestuurslid Voetbalzaken Jeugd en Technisch manager selectievoetbal Senioren

Vele jaren hebben Hans Hopma en Richard Padt invulling gegeven aan het organiseren en doorontwikkelen van het voetbal voor onze Jeugdopleiding en voor het selectievoetbal Senioren. 

Hans Hopma heeft besloten om te stoppen als vrijwilliger en Richard Padt zal stoppen met zijn rol als Technisch manager. Richard blijft wel bestuurslid en vice-voorzitter. Het is heel belangrijk voor de continuïteit van de vereniging dat vooral ouders waarvan hun kind voetbalt in de jeugd bij VV Zwanenburg meedenken en helpen met onze voetbalportefeuille, en daarom zijn we op zoek naar nieuwe vrijwilligers op dat gebied.

Help ons! 


Wie zoeken wij? 

Vanaf volgend seizoen komen er twee posities beschikbaar waar wij enthousiaste mensen voor zoeken. Misschien ben jijzelf geknipt om één van de open plekken in te vullen of weet jij iemand die dit kan, help ons mee de geschikte persoon te vinden:-)

Bestuurslid Voetbalzaken Jeugd
Jij bent binnen het bestuur verantwoordelijk voor voetbalzaken Jeugd. Jij werkt samen met de Technische Commissie en zorgt ervoor dat de kwaliteit van het voetbal gewaarborgd wordt vanuit het beleidsplan Kanjers van Morgen. Het bestuur vergadert één keer per maand, waarbij “voetbal” natuurlijk altijd een belangrijk agendapunt is. 

Het doel is om een jeugdopleiding te gaan neerzetten binnen onze dorpsvereniging die innovatief en relevant is binnen onze regio. Een opleiding die nieuwe jeugd trekt en zoveel mogelijk bestaande leden behoud. Een jeugdopleiding waarbij ieder lid telt, iedereen gelijke kansen krijgt, en zich op zijn eigen niveau kan ontwikkelen en uiteindelijk kan doorstromen naar onze seniorenteams.

Bij VV Zwanenburg staat de ontwikkeling van de individuele speler in relatie tot zijn talent en ambitie centraal. Bovendien, plezier in het spel meegeven door het creëren van een veilige leefomgeving via enthousiaste begeleiding en het bewaken daarvan door alle betrokkenen.

Juist in deze rol kan jij richting geven aan het jeugdvoetbal binnen onze club. Dus een uitnodiging om ons te komen helpen binnen VV Zwanenburg. Wil je meer weten en/of met ons in gesprek stuur een e-mail naar bestuur@vvzwanenburg.nl, of neem contact op met Hans Hopma, h.hopma@vvzwanenburg.nl

Technisch manager selectievoetbal Senioren VV Zwanenburg
Jij bent verantwoordelijk voor het selectievoetbal senioren binnen VV Zwanenburg. In de huidige situatie bestaat deze uit de teams Zondag 1 en 2, de Zaterdag 1 en Dames 1. Jij zorgt ervoor dat de staf van deze teams is samengesteld. Daarnaast ben je gedurende het seizoen het aanspreekpunt en bewaker van het selectievoetbal, waarbij de focus bij deze teams ligt op de prestatie. Het is belangrijk in deze rol dat je betrokken bent bij de zaken die spelen bij de TC, aangezien onze jeugdopleiding belangrijk is bij de doorstroom. 

Wil je meer weten en/of met ons in gesprek stuur een e-mail naar bestuur@vvzwanenburg.nl of neem contact op met Richard Padt, r.padt@vvzwanenburg.nl

Over de schrijver

Redactie

Reageer

Klik hier om te reageren

Aanmelden lid

Sponsor

Aanmelden nieuwsbrief

Aankomende evenementen

Aankomende evenementen

Archieven