fbpx
Nieuws

De vooruitblik 6  –  Komt er een vervolg ?

Vooruitblik

Natuurlijkwas het zondagavond fijn om weer eens een lekker verslag te schrijven met een positieve afloop. Ook de stand op de ranglijst werkte hier helemaal aan mee. We gaan van plek 14 naar 12.  En dus komt de voorspelling al voor een deel uit, dat je met twee goede wedstrijden en de daarbij horende punten gewoon weer in de middenmoot zit.  Bij de anderewedstrijden viel op dat Limmen goed bezig is en ook Koedijk de weg naar boven heeft ingezet. Egmond stuurde De Meteoor met duidelijke cijfers terug naar Amsterdam en RKEDO deed wat ook verwacht werd. Alleen WSV’30 liet het enigszins liggen door het gelijke spel thuis tegen de relatieve “laagvlieger” Bergen. Onze komende tegenstander, VSV, is ook nog zoekende en staat na vijf wedstrijden ook nog maar op 6 punten. Het is dus ook nog allemaal behoorlijk “stuivertje wisselen”.   

De uitslagen van speelronde 5

Hercules Zaandam – Limmen 2-5

Alcmaria Victrix – Koedijk 1-5

Zwanenburg – RCZ 4-1

Sporting Krommenie – VSV 2-1

SSA-SJO VV Egmond – De Meteoor 3-0

WSV’30 – Bergen 2-2

RKEDO – Alliance’22 4-3

Het programma voor komend weekend heeft weer een paar leuke ontmoetingen. RCZ wil nu graag punten halen tegen matig presterende Alcmaria Victrix.  Daarnaast is de ontmoeting tussen Koedijk en Hercules Zaandam een leuk affiche. Ook de duels tussen Limmen en RKEDO, Alliance’22 – WSV’30  en Bergen tegen SSA SJO VV Egmond zullen spannend worden.

Zelf gaan we naar Velserbroek om tegen VSV te spelen. Maar dan komt direct het grote vraagteken om de hoek. Gaat het wel door aanstaande zondag? Het weerbericht geeft veel regen en de vraag is of de velden daar tegen bestand zijn. Zeker het gras van VSV is dan een groot vraagteken. Maar we gaan het zien en dan is het de vraag of er een vervolg komt op de goede wedstrijd tegen RCZ.  

Het complete programma voor speelronde 6 is:

De Meteoor – Sp. Krommenie 1

VSV – Zwanenburg 3

RCZ – Alcmaria Victrix 1

Koedijk – Hercules Zaandam 1

Limmen – RKEDO 1

Alliance’22 – WSV’30 2

Bergen – SSA SJO VV Egmond 2

Voor Zwanenburg is er dus komend weekend een wedstrijd tegen een oude bekende. We gaan op bezoek bij VSV en de wedstrijd  begint om 14.00 uur en de scheidsrechter is dhr. M Brouwer. VSV speelt op Sportpark Hofgeest, Hofgeesterweg 14, 1991 AD Velserbroek.

Wij rekenen op veel supporters als de wedstrijd doorgaat.

Tot ziens

Over de schrijver

Evert Jonker

Reageer

Klik hier om te reageren

Aanmelden lid

Sponsor

Aanmelden nieuwsbrief

Aankomende evenementen

Aankomende evenementen

Archieven