Zwanenburg ronde verder in Mid West Cup

Zwanenburg zo 1 is dinsdagavond 31 oktober door een 3-2 overwinning op Haarlem Kennermerland een ronde verder gekomen in de Mid West Cup. Dit is de vroegere Haarlems Dagblad Cup voor teams uit de regio Haarlem e.o.

Voor de rust liep de ploeg een 0-2 achterstand op door een tweetal ongelukkige goals van de “Rood Broeken” Na de rust wisten de mannen van Zwanenburg de zaken toch nog recht te trekken al had een grotere overwinning zeker terecht geweest, maar heel veel kleiene en grote kansen werden niet benut.

Zo kon de overwinning worden meegenomen naar Zwanenburg. De doelpuntenmakers waren: Rody Bottelier, Luca van Dijken en Jordy Vierbergen.

Het toernooi gaat nu in het nieuwe jaar verder en de volgende tegenstander zal tijdig bekend worden gemaakt.