fbpx
Nieuws

De Vooruitblik voor 1 maart ….Op Herhaling

Vooruitblik

Het weekend van 16 februari was het laatste weekend met een volledig programma.

Vorige week was er een vrije zondag ingelast in verband met de voorjaarsvakantie.

Er is die wel een inhaalwedstrijd geweest tussen Nicolaas Boys en VSV. Deze wedstrijd stond op het programma van 16 februari. Op 16 februari was het programma erg makkelijk voorspelbaar en gaf het weinig echte opvallende uitslagen. Alle ploegen die bovenin meedoen pakten de punten en dus blijft het nog steeds een leuke competitie.

Alle uitslagen van zondag 16 februari:

Bloemendaal – WVC 1-0

De Kennemers – VVH/Velserbroek 5-1

Nicolaas Boys – VSV 0-3  gespeeld op 23 februari

Van Nispen – Alliance’22  2-3

Sp. Leiden – Spaarnwoude afg.

Voorschoten’97 – RKDES  1-3

Zwanenburg – Aalsmeer 5-1

Het komend weekend staan de wedstrijden van 9 februari weer op het programma.

Daar zitten weer een aantal leuke wedstrijden bij, maar ook is er weer een “twijfelwedstrijd”, want WVC heeft opnieuw een thuiswedstrijd en het weer is nog steeds niet echt prettig. Wedstrijden die wel zeker doorgaan zijn Alliance tegen De Kennemers en Spaarnwoude tegen Bloemendaal. Waarschijnlijk hoopt de ploeg uit Beverwijk dat Spaarnwoude ook tegen Bloemendaal  gaat stunten en dus ook de punten afpikt van deze ploeg. Zelf heeft De Kennemers ook de punten aan Spaarnwoude moeten laten. Je weet het nooit, maar waarschijnlijk denkt of verwacht Bloemendaal hetzelfde van Alliance. Deze tegenstander maakte het Bloemendaal knap lastig in de vorige wedstrijd. Morsen beide ploegen punten, dan kan RKDES daar voordeel uit gaan halen. Een overwinning tegen Nicolaas Boys is eigenlijk een “zekerheidje”. Een andere leuke ontmoeting is onze eigen wedstrijd. Opnieuw gaan we een uitwedstrijd krijgen. Nu is de tegenstander VVH/Velserbroek. Een ploeg waar we de laatste jaren helemaal geen punten van hebben gepakt. Het wordt dus maar weer eens tijd.   

Het  volledige programma voor 1 maart.

Aalsmeer – Sp. Leiden – 1

Alliance’22 – De Kennemers – 2

RKDES – Nicolaas Boys -1

Spaarnwoude – Bloemendaal – 2

VVH/Velserbroek – Zwanenburg 3

VSV – Voorschoten’97- 1

WVC – Van Nispen – 2

Onze wedstrijd begint om 14.00 uur en de scheidsrechter is dhr. A.C. Zorgui en de locatie is: Van der Aart Sportpark, van der Aartweg 12, 2026 ZL Haarlem.

Tot ziens

Over de schrijver

Evert Jonker

Reageer

Klik hier om te reageren

Aanmelden lid

Sponsor

Aanmelden nieuwsbrief

Aankomende evenementen

Aankomende evenementen

Archieven