fbpx

COVID-19 maatregelen andere verenigingen

Op deze pagina vind je de coronaprotocollen van andere verenigingen die wij hebben ontvangen. Check deze pagina voor je vertrekt naar je uitwedstrijd en / of kijk op de website van de vereniging die je gaat bezoeken. Respecteer de regels van de desbetreffende vereniging.

Overbos

De komende weken speelt u  / een team van uw vereniging een wedstrijd op het complex van sv Overbos te Hoofddorp.
In het kader van de voorkoming van de verspreiding van corona, heeft het bestuur van sv Overbos moeten besluiten de kleedkamers te sluiten. In verband met de beperkte omvang en de verouderde ventilatie, voelen wij ons genoodzaakt geen gebruik te maken van onze kleedkamers. Wij doen dat zelf ook niet.
Dat betekent dat u als team zich niet bij ons kunt omkleden of douchen.
Voorts verstrekken wij in de rust aan de teams geen thee of limonade. Wij raden u daarom aan in wedstrijdtenue naar sv Overbos te komen en gevulde individuele bidons met water mee te nemen voor de spelers.
De kantine is wel geopend maar beperkt toegankelijk. Wij maken t.b.v. bestellingen ook gebruik van buitenloketten.
Op deze manier hopen wij onder de gegeven omstandigheden te bevorderen dat de voetbalsport op ons complex zo lang mogelijk kan worden beoefend.

SV Hoofddorp

Flyer SV Hoofddorp COVID-19 maatregelen

DSOV

Protocol DSOV COVID-19

BVC Bloemendaal

Protocol BVC Bloemendaal COVID-19

Door de Corona pandemie hebben wij helaas moeten besluiten om de kleedkamers en douches dicht te houden voor alle jeugdelftallen en beperkt open te stellen voor seniorenteams. Zie ook BVC Corona protocol in de bijlage.

Dit houdt in dat alle jeugdteams zich thuis omkleden en thuis douchen. Voor de seniorenteams geldt het dringende verzoek om omgekleed te komen en thuis te douchen. In noodgevallen kan hiervan afgeweken worden (zie protocol), maar met de restrictie 8 personen tegelijk in de kleedkamer en 1 tegelijk onder de douche.

Aanmelden lid

Sponsor

Aanmelden nieuwsbrief

Aankomende evenementen

Sponsor

Archieven