Algemene maatregelen COVID-19

• Gezond verstand gebruiken staat voorop! Wij rekenen op jullie!
  • Ben je 18 jaar of ouder: houd 1.5 meter afstand van andere personen van 18 jaar en ouder bij het betreden en verlaten van ons complex en langs de lijn (uitzondering tijdens het sporten).
  • Heb je klachten zoals verkoudheid, hoesten, verhoging of koorts? Blijf thuis en laat je testen!  Als je positief getest bent en/of als je een huisgenoot of een nauw contact bent van een bewezen COVID-19-patiënt blijf dan ook thuis.
  • Was vaak je handen met water en zeep, juist ook voor en na bezoek sportlocatie.
  • Bij de kantine en de kleedkamers kun je je handen desinfecteren.
  • Schud geen handen en geef geen high fives.
  • Volg altijd de aanwijzingen en de instructies op van onze vrijwilligers en bestuursleden. We moeten het samen doen!
  • Voor iedereen: Douchen is niet toegestaan. Kleed je zoveel mogelijk thuis om zodat de kleedkamer zo min mogelijk gebruikt hoeft te worden. We kunnen niet de 1,5 garanderen in onze kleedkamers. Tegenstanders zullen geïnformeerd worden.
  • Het is een ieders eigen verantwoordelijkheid om de regels na te leven. Als personen zich niet houden aan de veiligheidsregels en hygiënemaatregelen kan het Bestuur van vv Zwanenburg besluiten om sancties op te leggen.

Aanmelden bij vv Zwanenburg